Over

Foto Rudy

Hallo, ik ben Rudy, en het is een genoegen om mezelf aan je voor te stellen. Met 57 jaar op de teller en een prachtige vrouw genaamd Mireille aan mijn zijde, kan ik met recht zeggen dat ik een gelukkig en vervullend leven leid. Onze thuisbasis is het schilderachtige Den Haag, waar we de rust en schoonheid van de stad omarmen.

In 2013 begon ik aan een spannend nieuw hoofdstuk in mijn professionele leven toen ik mijn eigen bedrijf, P.R. Webservices, oprichtte. Wat begon als een passie, groeide al snel uit tot een bloeiende onderneming waar ik al mijn energie en expertise in stopte.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik me grondig gespecialiseerd in verschillende aspecten van de digitale wereld. Mijn reis bracht me naar de fascinerende wereld van Linux, waar ik mijn vaardigheden aanscherpte en me onderdompelde in het programmeren en webdesign.

Mijn dagelijkse taken omvatten het aanbieden van eersteklas webhostingdiensten en het zorgvuldig beheren van servers en websites voor mijn gewaardeerde klanten. Ik ben trots op het feit dat ik mensen kan helpen die de sprong willen wagen en willen overstappen naar het Linux-besturingssysteem, en ik deel graag mijn expertise om deze transitie soepel te laten verlopen. Bovendien neem ik de verantwoordelijkheid om servers in te richten en diverse soorten scripts te installeren om aan de specifieke behoeften van mijn klanten te voldoen.

Mijn werk geeft me niet alleen voldoening, maar stelt me ook in staat om voortdurend te groeien en te leren in een steeds veranderend digitaal landschap. Als je ooit vragen hebt over webhosting, serverbeheer, Linux of zelfs gewoon een goed gesprek wilt voeren over technologie, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta altijd klaar om te helpen en mijn passie voor dit vakgebied te delen.

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal, en ik kijk ernaar uit om jou en anderen te ondersteunen in al hun digitale avonturen.

Visited 10 times, 1 visit(s) today

Over

Reacties zijn gesloten.