Webhosting van P.R Webservices is hosting met een persoonlijke touch

Om mijn klanten goed van dienst te kunnen zijn ben ik een aantal jaar geleden begonnen met het aanbieden van webhosting.

Wat is webhosting?
Wanneer u gebruik maakt van webhosting, huurt u eigenlijk opslagruimte voor uw website. U wilt natuurlijk ook graag dat mensen uw website kunnen bezoeken en u wilt natuurlijk uw website bestanden kunnen uploaden. Daarom heeft elk webhosting pakket ook een hoeveelheid dataverkeer. Hiernaast bevatten webhosting pakketten ook de mogelijkheid om email adressen aan te maken en meestal bevatten ze ook databases zoals bijvoorbeeld MYSQL databases.

Domeinnaam:
Om bezoekers op uw website te kunnen ontvangen heeft u een domeinnaam nodig. Kiest u ervoor om webhosting bij mij af te nemen dan is het eerste jaar de domeinnaam gratis. Dit geldt alleen voor .nl en .com domeinnamen.

Met mijn bedrijf P.R. Webservices bied ik webhosting aan met een persoonlijke touch. Dit houdt in dat u bij mij altijd terecht kunt voor vragen en/of hulp met uw webhosting pakket. Desgewenst kan ik uw website voor u installeren als het om WordPress of een vergelijkbaar framework gaat. Heeft u al een website en wilt u die verhuizen naar een webhosting pakket die ik aanbied dan kan ik u daar ook mee helpen.

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse om uw webhosting via P.R. Webservices af te nemen? Of wil u graag wat meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of tijdens werkdagen via de widget rechtsonder op de website.

Visited 7 times, 1 visit(s) today

Over

Dit vind je misschien ook leuk...

Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. De velden Naam en E-mailadres zijn verplicht