Welkom op het nieuwe weblog van P.R. Webservices

Na diverse omzwervingen heeft P.R. Webservices nu zijn eigen weblog. Leuk dat u even komt kijken. Mijn naam is Rudy en ik ben eigenaar en oprichter van P.R Webservices. Op dit blog zal ik de komende tijd over producten en diensten die ik aanbied vertellen. Ook zal ik zo nu en dan schrijven over onderwerpen die mij interesseren en ook kunt u wel eens een persoonlijk verhaal tegenkomen.

Voor wie mij nog niet kent, hier een korte introductie. Mijn naam is dus Rudy bijna 56 jaar, gelukkig getrouwd en woonachtig in Den Haag. In 2013 ben ik met P.R Webservices begonnen dit was voor mij een mooie manier om van mijn hobby mijn werk te maken.

In het begin bestonden mijn werkzaamheden voornamelijk uit mensen helpen met het opzetten van hun WordPress website of webshop. Op een gegeven moment leek het me leuk om zelf websites te gaan bouwen zonder gebruik te maken van een framework als WordPress. Om dit te kunnen leren heb ik veel cursussen gevolgd zoals HTML, CSS, Javascript en PHP. Ook heb ik heb ik leren werken met Linux om (virtuele)servers te kunnen beheren.

Momenteel bied ik met mijn bedrijf webhosting aan, adviseer en help ik mensen met het maken van hun website. Hiernaast zijn er nog veel projecten waar ik mee bezig ben. Aan sommige projecten werk ik alleen en aan andere projecten werk ik samen met anderen. Over wat deze projecten zijn zal ik de komende tijd schrijven.

Ik vind het leuk om nieuwe mensen met gelijke interesses te leren kennen en ik zou het dan ook leuk vinden als u op mijn artikelen reageert.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Over

Dit vind je misschien ook leuk...

Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. De velden Naam en E-mailadres zijn verplicht